Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Προφυλακίστηκε Τούρκος ύποπτος ως ο διακινητής των μεταναστών που βρίσκονται στην Ιεράπετρα

Το απόγευμα του Σαββάτου κατέθεσε ενώπιον εισαγγελέα ένας Τούρκος για τον οποίο υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι είναι ο μοναδικός διακινητής των υπολοίπων 41 μεταναστών που φιλοξενούνται από το πρωί της Παρασκευής σε κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας. Ο εισαγγελέας αποφάσισε την προφυλάκισή του και μεταφέρεται στα κρατητήρια μέχρι να οριστεί ημερομηνία για τη δίκη.

Οι 41 μετανάστες φυλάσσονται με 8ωρες βάρδιες όλο το 24ωρο από 6 άνδρες της Λιμενικής Αστυνομίας, ενώ σήμερα, προσωπικό από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης βρέθηκε στην Ιεράπετρα για να καταγράψει τα στοιχεία των μεταναστών και να φροντίσει για την επικοινωνία τους με κοντινά τους πρόσωπα, αφού τα κινητά τους έχουν κατασχεθεί.

Τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει εξέταση από δερματολόγο αφού κάποιοι μετανάστες εμφανίζουν συμπτώματα κνησμού και πρέπει να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποια μεταδοτική ασθένεια

The post Προφυλακίστηκε Τούρκος ύποπτος ως ο διακινητής των μεταναστών που βρίσκονται στην Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2fQjYKc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου