Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το κύπελλο να πάει στην ομάδα που ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα ζήτησε η αντίπαλος ομάδα

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό σχεδόν όλης της ομάδας της Τσαπεκοένσε στο αεροπορικό δυστύχημα με απολογισμό 76 νεκρούς και 5 επιζώντες, η αντίπαλός της στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής απέκτησε το σεβασμό όλων με το αίτημα που έκανε.

Η ομάδα της Κολομβίας περίμενε τους Βραζιλιάνους για τον πρώτο τελικό των δύο ομάδων στο Copa Sudamericana, κάτι όμως που δεν θα γίνει ποτέ ελέω της ανείπωτης τραγωδίας, και έτσι οι άνθρωποί της προχώρησαν σε μία άκρως αξιέπαινη κίνηση.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική που εξαπλώθηκαν γρήγορα και στην Ευρώπη μέσω των social media, η φιναλίστ του Copa Sudamericana έκανε αίτημα στην CONMEBOL (ποδοσφαιρική ομοσπονδία Λατινικής Αμερικής) μέσω του προέδρου της, Χουάν Κάρλος ντε λα Κουέστα, προκειμένου να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια στο Copa Sudamericana η βραζιλιάνικη ομάδα άνευ αγώνων.

Στο ίδιο αίτημα που κατέθεσε η Νασιονάλ, ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να παραδώσει το χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στη νικήτρια της διοργάνωσης, δηλαδή 500.000 δολάρια, στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας.

The post Το κύπελλο να πάει στην ομάδα που ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα ζήτησε η αντίπαλος ομάδα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2gtfM3T
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου