Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Βρέφος από την Ιεράπετρα μεταφέρθηκε στον Άγιο Νικόλαο χωρίς τη συνοδεία παιδιάτρου

Ένα περιστατικό που δείχνει τις πραγματικές συνθήκες περίθαλψης αλλά και εργασίας των γιατρών του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, συνέβη χθες προκαλώντας ανυσηχία.

Ένα βρέφος εννιά μηνών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με σοβαρή περίπτωση οξείας λαρρυγγίτιδας και αφού η κλινική δεν εφημέρευε αποφασίστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, χωρίς όμως τη συνοδεία παιδιάτρου, αλλά με δύο αγροτικούς γιατρούς, γεγονός που έφερε αντιδράσεις.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Τσικαλουδάκης το περιστατικό δείχνει την μεγάλη ανάγκη να λειτουργήσει σωστά η Παιδιατρική, και πως ευτυχώς υπήρχε έστω η μια παιδίατρος για να εξετάσει το βρέφος. Όπως λέει η ίδια ήταν μόνη παιδίατρος στο Νοσοκομείο εκείνη την ώρα και για αυτό πιθανότατα αποφάσισε να μην συνοδεύσει η ίδια το περιστατικό, ώστε να μην μείνει ακάλυπτο το Νοσοκομείο. Πρόκειται για μια κατάσταση και ένα δίλημμα το οποίο όλοι οι γιατροί καλούνται κάποιες φορές να αντιμετωπίσουν, όμως ευτυχώς το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από τους δύο αγροτικούς ιατρούς οι οποίοι είχαν λάβει τις κατάλληλες οδηγίες.

The post Βρέφος από την Ιεράπετρα μεταφέρθηκε στον Άγιο Νικόλαο χωρίς τη συνοδεία παιδιάτρου appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2fYGjs5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου