Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Πρόβλημα στο taxisnet!

Περίπατο πάει προς το παρόν η εκτύπωση των τελών. Το taxisnet έχει πρόβλημα και έτσι υπάρχουν καθυστερήσεις στα τέλη κυκλοφορίας του 2017 συνεχίζονται.
Της αναβολής γίνεται με το Taxisnet. Τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 που θα έπρεπε να έχουν αναρτηθεί ήδη από τις 15 Νοεμβρίου ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η ειδική φόρμα γράφει ακόμη 2016 και έτσι κανείς δεν μπορεί να εκτυπώσει και να πληρώσει.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι και η ανακοίνωση για “άνοιγμα” της εφαρμογής στις 30 Νοεμβρίου πήγε περίπατο και πλέον ο νέος στόχος είναι για τα τέλη της εβδομάδας που ξεκινάει σήμερα, δηλαδή για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017, όταν αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα και ενεργοποιηθεί η σχετική ηλεκτρονική υπηρεσία, θα πρέπει να μπείτε ΕΔΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν “ανέβουν” τα νέα τέλη κυκλοφορίας 2017, πράγμα που θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, το έτος θα αναγράφει “2017”. Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.

The post Τέλη κυκλοφορίας 2017: Πρόβλημα στο taxisnet! appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2gaazQE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου