Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Απάτες στην Ιεράπετρα: Πήραν από ηλικιωμένη 3.000€ – Γυναίκα λιποθύμησε όταν άκουσε ότι ο άντρας της χτύπησε παιδί

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό όπως φαίνεται οι περιπτώσεις τηλεφωνικών απατών στην Ιεράπετρα αλλά και σε άλλες περιοχές του Λασιθίου και της Κρήτης. Στην Ιεράπετρα το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν 2 τουλάχιστον περιπτώσεις όπου άτομα ζήτησαν και στη μια περίπτωση πήραν λεφτά, ενώ άλλες δύο περιπτώσεις συνέβησαν στον Άγιο Νικόλαο.

Το μεσημέρι της Τρίτης άγνωστοι τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη γυναίκα ζητώντας χρήματα λέγοντας της πως ο γιος της προκάλεσε τροχαίο. Ο ένας προσποιήθηκε πως ήταν ο ίδιος ο γιος της, η ηλικιωμένη πείστηκε, και λίγη ώρα αργότερα, ένας άνδρας πήγε στο σπίτι της και πήρε από την γυναίκα 3.000 ευρώ.

Σήμερα, Τετάρτη, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ανάλογο περιστατικό προκάλεσε την λιποθυμία μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα, όταν της είπαν πως ο άνδρας της σκότωσε ένα παιδί. Το τηλεφώνημα έμεινε στη μέση, και μόλις οι δικοί της άνθρωποι την συνέφεραν, κατάλαβαν τι είχε γίνει. Συγγενής της επικοινώνησε με το Ράδιο Λασίθι κάνοντας γνωστό το γεγονός ζητώντας την προσοχή όλων.

Πρόκειται για περιστατικά που έρχονται σε συνέχεια πολλών άλλων στην Ιεράπετρα στα οποία άγνωστοι καλούν προσποιούμενοι αστυνομικούς, κυρίως ηλικιωμένα άτομα ζητώντας χρήματα για να μεσολαβήσουν. Οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού είναι σε επιφυλακή, γνωρίζουν τα περιστατικά και καλούν τον κόσμο να είναι υποψιασμένος και να καταγγέλλουν σύντομα όλα τα περιστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κύκλωμα Βούλγαρων  που δρα σε όλη τη χώρα, με μέλη τους να υπάρχουν και στην Ιεράπετρα.

Δείτε ΕΔΩ τις οδηγίες από την Ελληνική Αστυνομία

The post Απάτες στην Ιεράπετρα: Πήραν από ηλικιωμένη 3.000€ – Γυναίκα λιποθύμησε όταν άκουσε ότι ο άντρας της χτύπησε παιδί appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2gUHMAX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου