Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης – της 2ης Περιόδου 2016 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης – της 2ης Περιόδου 2016 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.). Σε αυτή την εξεταστική περίοδο συμμετείχαν 3.994 υποψήφιοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς 3.560 υποψήφιοι.

Τα αποτελέσματα μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην παρακάτω διαδρομή:

http://ift.tt/1SLLbP2

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι συμμετέχοντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης θα πρέπει να πληκτρολογήσουν με κεφαλαία γράμματα το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και την ημερομηνία γέννησής τους, ως εξής:

 

Επώνυμο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Όνομα ΙΩΑΝΝΗΣ
Όν. Πατρός ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ημ. Γέννησης 28/8/1971

 

Στη συνέχεια πρέπει να πληκτρολογήσουν τις λέξεις που εμφανίζονται στο πλαίσιο “CAPTCHA” και να επιλέξουν την «Αναζήτηση».
Οι επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης – της 2ης Περιόδου 2016 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία ή μέσω FAX στο 210 2709142, προκειμένου να τους χορηγηθεί «Βεβαίωση Επάρκειας».

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 9η Δεκεμβρίου 2016.

Για το υπόδειγμα της Αίτησης, πατήστε εδώ.

Κάντε μας Like στο Facebook

The post Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης – της 2ης Περιόδου 2016 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» appeared first on VOUCHER-ERGASIA.



from VOUCHER-ERGASIA http://ift.tt/2fBQq72
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου