Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Νέα απάντηση Σερεμέτη στην δημόσια αντιπαράθεση με την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Νέα απάντηση σε μια δημόσια αντιπαράθεση που κρατάει τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ της Προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Χατζημαρκάκη και του επαγγελματία Α. Σερεμέτη, δίνει σήμερα ο τελευταίος. Αφορμή να θυμίσουμε ήταν η περίπτωση μιας απευθείας ανάθεσης για ξυλουργικές εργασίες (τραπέζια για τις κοινωνικες δομές) από την κ. Χατζημαρκάκη στον πατέρα της που δημοσιοποιήσε ο κ. Σερεμέτης. Η κ. Χατζημαρκάκη υπερασπίστηκε την απόφαση που πάρθηκε και κατηγόρησε τον κ. Σερεμέτη για τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ που εκείνος έπαιρνε τα παλαιότερα χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά τη νέα απάντηση:

Κα Χατζημαρκάκη

Βεβαίως και μου θυμίζουν οι απευθείας αναθέσεις που αναφέρετε πάρα πολλά αφού αναφέρεστε σε χρήματα που έχω πάρει στην επιχείρηση μου από τον Δήμο μας με πολλή δουλειά και αγώνα σε εποχές που οι πληρωμές δεν γινόταν άμεσα όπως τώρα.

Βλέπετε δεν είχα την τύχη να είμαι συγγενής ή φίλος με κάποιον από τους πολιτικούς άρχοντες που κινούν τα νήματα κατά καιρούς, όπως εσείς τώρα, και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Τα χρήματα ήρθαν στην επιχείρηση μου μέσα από καθαρές διαδικασίες με κατάθεση προσφορών, σύγκριση τιμών, ποιότητα και σωστούς χρόνους παράδοσης δουλειάς και μόνο δουλειάς.

Γνωρίζω μάλλον καλύτερα από εσάς τις νόμιμες διαδικασίες και πιστέψτε με δεν έχω να ζηλέψω σε τίποτα την δική σας πραγματικότητα.

Η απόφαση με την απευθείας ανάθεση προς τον πατέρα σας αναρτήθηκε κατόπιν εορτής και αφού έγινε γνωστό το σχετικό ένταλμα πληρωμής.

Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί υπολειτουργούν όπως γίνεται χρόνια τώρα.

Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει και που δεν μπορεί να θεωρηθεί βελτίωση είναι ότι γεμίσατε τους σταθμούς με παιδιά από το ΕΣΠΑ γιατί έτσι παίρνετε πολύ περισσότερα χρήματα, αφήνοντας όμως έξω παιδιά οικογενειών που πιθανόν να είχαν περισσότερα μόρια για τις θέσεις αυτές και ίσως μεγαλύτερη ανάγκη. Εξού και τα πολλά παράπονα από αρκετούς γονείς για την κάλυψη των θέσεων. Όλα θυσία στο βωμό του κέρδους. Ωραία κοινωνική πολιτική έχετε.

Οι 13 παιδικές εκδηλώσεις στα ΚΥΡΒΕΙΑ που κατά δήλωση σας έγιναν δωρεάν από την σύζυγο του αντιπροέδρου, που το ίδιο διάστημα εργαζόταν με δίμηνη σύμβαση στη δομή σας, πράγμα που θεωρώ αδύνατον και που εσείς το θεωρείτε πρόοδο, για κάποιους νόμιμα εργαζομένους είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και μια χαμένη ευκαιρία έστω και δωρεάν να προβάλλουν την δουλειά τους . Ίσες ευκαιρίες για όλους αν σας λέει κάτι αυτό.

Η σύγκριση που προσπαθείτε να κάνετε για έναν μόνιμα εργαζόμενο που έχει το νόμιμο δικαίωμα συμμετοχής στο Δ.Σ. της δομής σας είναι γελοία και δεν έχει σχέση με την εργασία που προσφέρατε σε τακτικό μέλος της δομής σας. Εάν πραγματικά δεν θέλατε να προκαλέσετε με αυτήν την μη ηθική επιλογή σας πολύ απλά θα μπορούσε η εργαζόμενη να δηλώσει παραίτηση από το Δ.Σ. της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας.

Τα ποσά που επικαλείστε ότι έχω πάρει από τον Δήμο και την Σχολική Επιτροπή για το διάστημα 2011 έως 2015 είναι κατά πολύ λιγότερα και αφορούν την προμήθεια αναλωσίμων, ανταλλακτικών, δύο εκτυπωτών, ενός μεταχειρισμένου φωτοαντιγραφικού προς τον Δήμο και δύο φωτοτυπικών για την σχολική επιτροπή. Επίσης επισκευές μηχανημάτων, κατασκευή σφραγίδων και προμήθεια ειδών απονομής (μετάλλια – κύπελλα – κασετίνες). Εάν επιμένετε σε αυτά θα πρέπει να φροντίσετε να μου δοθούν περίπου 10.000€ που έχω πάρει λιγότερα από τον Δήμο μας.

Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν δυσφήμισα το έργο των υπηρεσιών του Δήμου μας σε αντίθεση με το έργο των πολιτικών τους προϊσταμένων που βλέπουν και διαχειρίζονται τον Δήμο σαν προσωπική τους επιχείρηση με την διαφορά βέβαια ότι τα λάθη τους τα πληρώνει ο κόσμος της Ιεράπετρας.

Εσείς βέβαια στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο κάνατε αισχρή κριτική για την ποιότητα της δουλειά μου και την επιχείρηση μου δυσφημώντας με και αφήνοντας αιχμές ακόμα και για τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές ακυρώνοντας τους πάντες και τα πάντα. Ευτυχώς όμως δεν λειτουργούμε όλοι με την δική σας λογική.

Φοβάμαι ότι έχετε αρχίσει να γίνεστε επικίνδυνη για την πόλη και την πλειοψηφία των δημοτών της πόλης στην προσπάθεια σας να γίνετε αρεστή, ευτυχώς σε λίγους που τους έχετε και σας έχουν από κοντά προσδοκώντας αμοιβαία οφέλη.

Εάν κοιτάξετε λίγο πιο μακριά θα δείτε λοιπόν ότι ο ουρανός έχει αρχίσει να μαζεύει σύννεφα και να βαραίνει.

Μην κοιτάτε λοιπόν μόνο ψηλά. Ρίχτε το βλέμμα σας και στην μπόρα που έρχεται και θα ξεσπάσει σύντομα.

Όσο για την κούραση μην ανησυχείτε καθόλου γιατί έχω φροντίσει να έχω αρκετό χρόνο ελεύθερο για να τον αφιερώνω στην προσπάθεια μου να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη μας και να κοινοποιώ αρκετά από αυτά μέσα από τα Μ.Μ.Ε . της πόλης μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Σερεμέτης Απόστολος

The post Νέα απάντηση Σερεμέτη στην δημόσια αντιπαράθεση με την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2g0TWUX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου