Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία με 81 επιβάτες, που μετέφερε μια ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην Κολομβία αφού πριν λίγο έγινε γνωστό πως συνετρίβη αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση προς την πόλη Μεντεγίν. Υπάρχουν ζωντανοί στα συντρίμια.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το αεροσκάφος συνετρίβη έπειτα από έλλειψη καυσίμων λίγο πριν φτάσει στην Κολομβία και συγκεκριμένα στην περιοχή Τσέρο Γκόρδο.

Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση τσάρτερ με την ομάδα της Βραζιλίας Τσαπεκόνσε, η οποια ταξίδευε για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα στο Μεντεγίν προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ο δήμαρχος της πόλης Μεντεγίν Φεντέρικο Γκουτιέρεζ τόνισε πως στο σημείο σπεύδουν ήδη ασθενοφόρα ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθούν επιζώντες. Αυτό επιβεβαιώθηκε μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως 10 άτομα έχουν βγει ζωντανά.

Την είδηση πως το αεροπλάνο μετέφερε τον σύλλογο της Βραζιλίας επιβεβαίωσε το αεροδρόμιο του Μεντεγίν ενώ χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ξεκίνησε την τελευταία διαδρομή της πτήσης από την Βολιβία. Συγκεκριμένα ξεκίνησε από το Σάο Πάολο, έκανε μια στάση στην Σάντα Κρουζ στην Βολιβία και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κολομβία

H τελευταία επαφή με το αεροσκάφος φέρεται να ήταν 30 χλμ μακριά από το αεροδρόμιο του Μεντεγίν.

Ποιά είναι η Τσαπεκοένσε

Η Τσαπεκοένσε θα αγωνιζόταν στον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα τα ξημερώματα της Πέμπτης απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μεντεγίν με τον επαναληπτικό στις 7 Δεκεμβρίου στη Βραζιλία.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1973 και αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία από το 2014 ενώ εδρεύει στην Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας.

Το Κόπα Σουνταμερικάνα είναι η 2η μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων της Λατινικής Αμερικής μετά το Κόπα Λιμπερταδόρες

The post Συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία με 81 επιβάτες, που μετέφερε μια ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2gre576
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου