Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Άμεσα μετακινούνται οι 41 μετανάστες από το σχολικό κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας

Aπόψε το βράδυ ή αύριο αναμένεται να αποχωρήσουν οι 41 μετανάστες που φιλοξενούνται από την Παρασκευή στο σχολικό κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Ράδιο Λασίθι ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Πετάσης, αυτό που μένει είναι η τελική έγκριση από τα κεντρικά της Αστυνομίας για να ξεκινήσει η διαδικασία μετακίνησης σε κλειστό κέντρο της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο αύριο.

Οι 41 μετανάστες, στην μεγάλη τους πλειοψηφία από το Πακιστάν κρατούνται υπό φύλαξη τις τελευταίες μέρες με τη σίτισή τους να γίνεται με μέριμνα της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και φαγητό το οποίο ετοιμάζεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας, οι οποίοι δούλεψαν και το Σαββατοκύριακο και θα συνεχίσουν για όσο μέρες μείνουν ακόμα τελικά οι μετανάστες στην πόλη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού Ερυθρού Σταυρού Α. Μαμαντόπουλο στο κλειστό γυμναστήριο τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και ο χώρος θα είναι έτοιμος να παραδοθεί ξανά προς χρήση σε δύο μέρες από την στιγμή που θα αποχωρήσουν οι 41 μετανάστες.

The post Άμεσα μετακινούνται οι 41 μετανάστες από το σχολικό κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2grSdsp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου