Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση στην Περιφέρεια και επιστολές σε Υπουργούς και βουλευτές για να βρεθεί λύση με την απεργία της ΠΝΟ

Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την αρμόδια αγροτικών θεμάτων κ. Βρέντζου για να ζητηθεί στήριξη, βοήθεια και κοινές δράσεις απέναντι στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΠΝΟ.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει απ’ την στιγμή που έγινε γνωστή η κήρυξη της απεργίας. Ήδη έχει σταλεί επιστολή προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας ζητώντας  να διασφαλιστεί η ενεργοποίηση του νόμου για το πλοίο ασφαλείας πριν η απεργία γίνει επαναλαμβανόμενη, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στα Υπουργεία.

Επιστολή θα σταλεί σήμερα και στους δύο βουλευτές του νομού Λασιθίου τους οποίους ο νέος πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, καλεί και περιμένει να βοηθήσουν, ιδιαίτερα δε τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Θραψανιώτη.

Όπως λέει ο κ. Μιχαλάκης ο Αγροτικός Σύλλογος δεν μπορεί να στραφεί εναντίον των ναυτεργατών και το μόνο που ζητάει είναι να προστατευτεί ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας και της Κρήτης. Όπως  είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε θεοί να κάνουμε θαύματα, ούτε μπράβοι να πάμε να δείρουμε τους ναυτεργάτες.  Θα κάνουμε όμως ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να λυθεί το πρόβλημα».

The post Συνάντηση στην Περιφέρεια και επιστολές σε Υπουργούς και βουλευτές για να βρεθεί λύση με την απεργία της ΠΝΟ appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2fNWftv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου