Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Εμπορικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου: «H χειρότερη χριστουγεννιάτικη περίοδος του αιώνα»

Την πολύ κακή κατάσταση που επικρατεί αυτή την εορταστική περίοδο στον εμπορικό κόσμο του Αγίου Νικολάου μετέφερε μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Οδυσσέας Παπαδάκης. Όπως είπε ο κ. Σγουρός, φέτος ήταν «οι χειρότερες γιορτές του αιώνα» καλώντας την κυβέρνηση να καταλάβει τα προβλήματα του κόσμου και να προσπαθήσει να δώσει λύσει και να σταματήσει το «ξεζούμισμα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου οι κίνηση μέχρι τώρα στην αγορά του Αγίου Νικολάου είναι ανύπαρκτη, ενώ απ’ όσα ξέρει κακή είναι η εικόνα στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο αλλά και στην Ιεράπετρα, τονίζοντας πως το πρόβλημα δεν είναι τοπικό αφού, όπως έχει φανεί, όταν δουλεύει η μία περιοχή δουλεύει και η άλλη.

Τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου μπορεί να λύσει μόνο η κυβέρνηση την οποία ο κ. Παπαδάκης κάλεσε να κάνει τη δουλειά της και να αλλάξει φορολογική πολιτική αφού όπως είπε τα έξοδα των ελεύθερων επαγγελματιών δεν είναι μόνο μεγάλα, αλλά και απλήρωτα.

The post Εμπορικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου: «H χειρότερη χριστουγεννιάτικη περίοδος του αιώνα» appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2i2mZeA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου