Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

«Στα λευκά» το Οροπέδιο Λασιθίου, μικρά τα προβλήματα, νέος προγραμματισμός ενόψει Πρωτοχρονιάς

Από νωρίς χθες τη νύχτα ξεκίνησε η χιονόπτωση στο Οροπέδιο Λασιθίου με το κύμα του χιονιά να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα σε όλη του την ένταση. To σκηνικό στο Οροπέδιο βέβαια είναι ήδη εντυπωσιακό και όπως φαίνεται, όπως έγινε και τα Χριστούγεννα, έτσι και το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς θα βρει στα λευκά τα ορεινά του Λασιθίου που θα προσελκύσουν πλήθος κόσμου…

Μέχρι στιγμής προβλήματα δεν υπάρχουν, η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες στα οχήματα όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι. Προβλήματα παρουσιάστηκαν στα δίκτυα της ΔΕΗ σε περιοχές μη κατοικημένες που επηρέασαν τα δίκτυα του ΟΤΕ προς την Νεάπολη. Εκχιονιστικά είναι σε ετοιμότητα και επιχειρούν σε ορεινά σημεία με προβλήματα, ενώ έχει μοιραστεί αλάτι σε όλους τους Δήμους που ζήτησαν. Το Συντονιστικό Όργανο της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα για να γίνει νέος προγραμματισμός για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς που έρχεται.


The post «Στα λευκά» το Οροπέδιο Λασιθίου, μικρά τα προβλήματα, νέος προγραμματισμός ενόψει Πρωτοχρονιάς appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2hrzTi2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου