Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

«Με 5.000 κυβικά την ώρα στο φράγμα ο προσαγωγός του Μύρτους θα δώσει άλλη πνοή στην Ιεράπετρα»

Μπορεί οι τελευταίες βροχές να έχουν αλλάξει το τις απαισιόδοξες προβλέψεις για τις ποσότητες του νερού στο Φράγμα Μπραμιανών, όμως αυτό που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα θα είναι ο προσαγωγός του Μύρτους ο οποίος εξαγγέλθηκε πρόσφατα από τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στον Άγιο Νικόλαο, τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Μ. Παπαδάκης.

Όπως είπε αυτές τς μέρες στο Φράγμα οι ποσότητες που μπαίνουν δεν είναι ακόμα ικανοποιητικές, όμως τα αποτελέσματα των περασμένων βροχοπτώσεων θα φανούν το επόμενο διάστημα, αλλάζοντας τα δεδομένα αφού αρχικά φαινόταν πως η φετινή χρονιά θα ήταν πολύ κακή για την Ιεράπετρα.

Για τον προσαγωγό του ποταμού του Μύρτους ο κ. Παπαδάκης τόνισε πως αυτό είναι ένα έργο που δώσει νέα ζωή στην Ιεράπετρα και απ’ τα στιγμή που η εξαγγελία του έργου έγινε από τον πρωθυπουργό, είναι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν σύντομα αφού η μελέτη είναι ολοκληρωμένη, τα χρήματα εξασφαλισμένα από το ΕΣΠΑ και βρίσκεται ήδη στο Υπουργείο όπου μένει ένας σύντομος έλεγχος για να γίνει η δημοπράτηση.

Πρόκειται για έργο που όπως λέει ο κ. Παπαδάκης θα μπορεί να φέρνει 5.000 κυβικά νερού την ώρα απευθείας στο Φράγμα, αλλάζοντας κατά πολύ τα σημερινά δεδομένα, εφόσον βέβαια υπάρχει νερό στο ποτάμι. Για την κατασκευή του έργου ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ είπε πως εφόσον η εταιρία που το αναλάβει είναι αξιόπιστη δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να κατασκευαστεί.

The post «Με 5.000 κυβικά την ώρα στο φράγμα ο προσαγωγός του Μύρτους θα δώσει άλλη πνοή στην Ιεράπετρα» appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2ietafF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου