Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Κωστή Δερμιτζάκη πρώην βουλευτή Λασιθίου

Λασιθιώτισσες και Λασιθιώτες
Τη χρονιά που πέρασε η υποταγμένη μνημονιακή ψευτοαριστερή κυβέρνηση με την πολιτική της συσσώρευσε νέα δεινά στις πλάτες του Λαού μας.Αποκορύφωμα η επαίσχυντη επιστολή του υπουργού οικονομικών στους δανειστές αληθινό μνημείο ντροπής και υποταγής .Παρ’ όλη την τεράστια απογοήτευση που αισθανόμαστε ,παρ’ όλη την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, σας καλώ να μην υποκύψουμε και να υιοθετήσουμε την άποψη που θέλουν να κυριαρχήσει ότι όλοι είναι ίδιοι και ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση.Αυτό επιδιώκουν για να σταματήσει ο Λαός να αντιστέκεται.

Έχουμε χρέος ιστορικό να δυναμώσουμε την αντίσταση μας με τη συμμετοχή μας σε ένα δυνατό ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ παραμερίζοντας τις μικροδιαφορές που μας χωρίζουν με συνεχή παρουσία όπου χρειάζεται και αλληλεγγύη σε όσους έχουν πληγεί περισσότερο. Η σωτηρία της Πατρίδας μας και του Λαού μας αποτελεί ύψιστο καθήκον αυτές τις ιστορικές στιγμές.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την καινούρια χρονιά 2017 πάνω από όλα υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας να ‘χουμε δύναμη και κουράγιο να αντισταθούμε,να ξεπεράσουμε τις τεράστιες δυσκολίες,να σταθούμε όρθιοι.
Το 2017 μπορούμε να το κάνουμε περισσότερο ελπιδοφόρο από τα προηγούμενα.

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 
Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κώστας Νικολάου Δερμιτζάκης
πρώην βουλευτής Λασιθίου

The post Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Κωστή Δερμιτζάκη πρώην βουλευτή Λασιθίου appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2ioJKdi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου