Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ανησυχία για τον αγνοούμενο έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, καμένη σορό βρήκε η αστυνομία

Κατά τις ακόμη εν εξελίξει έρευνες στο Ρίο ντε Ζανέιρο ντε για τον αγνοούμενο έλληνα πρέσβη, Κυριάκο Αμιρίδη, η βραζιλιανική αστυνομία εντόπισε μία απανθρακωμένη σορό σε καμένο αυτοκίνητο που είχε νοικιαστεί στο όνομα του πρέσβη.

Ο Αμιρίδης εθεάθη τελευταία φορά σε υποβαθμισμένο προάστιο του Ρίο, στη Νόβα Ιγκουάσου, στην περιοχή του οποίου βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Η τελευταία επαφή που είχε ο 59χρονος πρέσβης φέρεται να ήταν σε τηλεφωνική συνομιλία με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις αναφορές της βραζιλινικής αστυνομίας που επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ, το ενδεχόμενο απαγωγής θεωρείται λιγότερο πιθανό καθώς ακόμη, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του, δεν έχουν ζητηθεί λύτρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης δήλωσε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ταυτοποίηση και ότι συνεχίζονται οι έρευνες. Όπως ενημέρωσε, η ελληνική πλευρά ενημερώθηκε για την υπόθεση της εξαφάνισης στις 28 Δεκεμβρίου και αμέσως το υπουργείο Εξωτερικών κινητοποίησε όλες τις υπηρεσίες τους.

Πάντως και ο κ. Αμανατίδης επιβεβαίωσε ο Έλληνας πρέσβης δεν είχε δεχτεί απειλές, ενώ για το ενδεχόμενο απαγωγής το απέκλεισε τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία για να ζητηθούν λύτρα. «Είμαστε σε επαφή με τις αρχές της Βραζιλίας και συνεχίζονται οι έρευνες», κατέληξε ο κ. Αμανατίδης.

 

The post Ανησυχία για τον αγνοούμενο έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, καμένη σορό βρήκε η αστυνομία appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2ijQ0R4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου