Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου σε Πλακιωτάκη: Δεν ψάχνουν για σκοινί γιατί ξέρουν πού είναι…

Συνέχεια και νέα απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου στον Γιάννη Πλακιωτάκη στην δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ τους με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στο νομό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στο σπίτι του κρεμασμένου πράγματι δεν ψάχνουν για σκοινί, γιατί ξέρουν πως το φοράει ο κρεμασμένος στο λαιμό του. Συνήθως όμως αποφεύγουν και να μιλάνε γι αυτό, όπως και εσείς, και καλά κάνετε.

Να ξαναθυμίσουμε ότι το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους ήδη δόθηκε, παρά την αντίθεση του Σόι-μπλε και των «μπλε σογιών» στην Ελλάδα, που έτρεξαν να αλλάξουν τη ψήφο τους μόλις θύμωσε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών. Για να μην κάνουμε το άσπρο …μπλε σχετικά με το ποιος υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και κάνει διαπραγμάτευση.

Όσο για τα έργα στο Λασίθι που μας ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ, έχουμε βάλει ντετέκτιβ για να τα βρούμε και τόσους μήνες δεν τα έχουν βρει. Πάντως ως κατάλογος ημιτελών έργων χρήσιμος είναι. Όπως εκείνη τη γέφυρα της Άρτας – Χαμέζι. Εκεί, η γυναίκα του πρωτομάστορα μάλλον κατάλαβε πού πήγαινε η δουλειά, την κοπάνησε, κι η γέφυρα δε λέει να στεριώσει. Σας ενημερώνουμε ότι έγινε η δημοπρασία και  η γέφυρα θα ολοκληρωθεί σύντομα, χωρίς ανθρωποθυσίες.

Για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ μην μπερδεύεστε. Η ΕΑΡ, ο Συν και ο ΣΥΡΙΖΑ που διαδοχικά είχαν στην ιδιοκτησία τους το κτίριο της Κουμουνδούρου, έχουν το ίδιο ΑΦΜ και έχουν αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις και τις εξυπηρετούν κανονικά. Για τα δάνεια της Ν. Δ. και του ΚΗΡΥΚΑ θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη.

Άντε, καλές γιορτές να έχουμε, με υγεία, και τα ξαναλέμε μετά τις 16 του Γενάρη που θα πάει το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ στον Εισαγγελέα. Εκεί να δεις που θα μιλήσουν κι οι κρεμασμένοι…

Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

The post ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου σε Πλακιωτάκη: Δεν ψάχνουν για σκοινί γιατί ξέρουν πού είναι… appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2icUXgS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου