Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

E.Π.Κ. Κρήτης – Χωρίς νόημα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για τους καταναλωτές – Χρήσιμες συμβουλές

Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, (Φθινοπωρινή) στις παρούσες οικονομικές συνθήκες, όπου ο καταναλωτής δεν διαθέτει την πλεονάζουσα ρευστότητα, δεν θεωρείται  «κράχτης» για αγορές.

Παρά ταύτα, με  αφορμή της διενέργειας των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων ,που θα ξεκινήσουν την 1 Νοεμβρίου και θα λήξουν στις 10 Νοεμβρίου 2016, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με Ανακοίνωση της δίνει τις οδηγίες της , προς τους καταναλωτές, καλώντας τους για μια ακόμα φορά να προτιμήσουν για τις αγορές τους τοπικές επιχειρήσεις.

Οι Συμβουλές της΄Ενωσης έχουν ως εξής:

-Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου αρχίζουν οι Φθινοπωρινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

– Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

-Προτιμάμε για τις Αγορές μας , και αυτήν την περίοδο ,τις τοπικές επιχειρήσεις

-ΠΡΟΣΟΧΉ!!! Εάν αντιληφθούμε παραπλανητικές εκπτώσεις,η ανακριβείς, ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση , το καταγγέλλουμε στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή 1520 ,ή στην πλησιέστερη με μας , Πιστοποιημένη ΄Ενωση Καταναλωτών.

Για την Περιφέρεια της Κρήτης ,μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2821092306,2821092666 και 2842020140

Τέλος , καλούμε τις Επιχειρήσεις , που θα κάνουν εκπτώσεις, να σεβαστούν τους καταναλωτές, που θα προβούν σε αγορές , και σαυτή την εκπτωτική περίοδο (Φθινοπωρινή) για να μην υποστούν τις συνέπειες της κείμενης Νομοθεσίας.

The post E.Π.Κ. Κρήτης – Χωρίς νόημα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για τους καταναλωτές – Χρήσιμες συμβουλές appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2dKQMHx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου