Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Έκκληση για προοληπτικό περιορισμό των μετακινήσεων στην Ιεράπετρα από Πυροσβεστική-ΕΚΑΒ

Έκκληση να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών εφόσον δεν υπάρχει σημαντικός λόγος έκανε στο Ράδιο Λασίθι, τόσο ο διοικητής της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας αλλά και ο κ. Αγγελάκης υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Καράμπελας τόνισε πως τα στοιχεία του καιρού δείχνουν ότι όσο περνάει η ώρα τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και κάλεσε τον κόσμο να περιορίσει όσο γίνεται τις μετακινήσεις του, ειδικά στις αγροτικές περιοχές.

Όπως είπε αν η βροχόπτωση συνεχιστεί με την ίδια ένταση για μερικές ώρες ακόμα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κλήσεις για απεγκλωβισμούς είτε ανθρώπων είτε οχημάτων, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε επιφυλακή, τόνισε, όμως και οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να μην υπάρξουν σοβαρότερα προβλήματα.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η έκκληση του υπεύθυνου τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Αγγελάκη, ο οποίος τόνισε πως γυρίζοντας στην Ιεράπετρα από περιστατικό στην Αγία Παρασκευή, ο δρόμος προς Μακρυλιά έχει σοβαρά προβλήματα, το νερό είναι στους 30-40 πόντους και υπάρχουν πολλές πέτρες που έχουν παρασυρθεί, καλώντας και αυτός τον κόσμο να αποφεύγει τις μετακινήσεις.

Απ’ την πλευρά του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας ο Λιμενάρχης κ. Παπαδάκης, ανέφερε πως οι άνεμοι αργότερα θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ τοπικά και έχει υπάρξει ενημέρωση στους αλιείς της περιοχής.

The post Έκκληση για προοληπτικό περιορισμό των μετακινήσεων στην Ιεράπετρα από Πυροσβεστική-ΕΚΑΒ appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2eebVbX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου