Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Καταλήψεις σε σχολεία της Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης

Υπό κατάληψη βρίσκονται από πρωί σχολεία σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη. Στην Ιεράπετρα μαθήματα δεν γίνονται στο 1ο και 3ο Γυμνάσιο και στα ΕΠΑΛ, ενώ στον Άγιο Νικόλαο υπό κατάληψη είναι το 1ο και 2ο Λύκειο και τα ΕΠΑΛ, αλλά και τα ΕΠΑΛ στη Νεάπολη.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αϊβαλιώτης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως σύμφωνα με τα αιτήματα που του έχουν σταλεί από τους διευθυντές των σχολείων, δεν υπάρχει λόγος καταλήψεων αφού τα προβλήματα που επικαλούνται είναι κυρίως κτιριακών υποδομών και αφορούν τους Δήμους και δεν αφορούν τόσο τις ελλείψεις σε καθηγητές και βιβλία που παρατηρούνται σε κάποιες περιπτώσεις.

Απ’ την πλευρά του ο Διευθυντής του 3ο Γυμνασίου Ιεράπετρας μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως τα αίτηματα των παιδιών αφορούν κυρίως κτιριακές υποδομές, τα είδη υγιεινής στις τουαλέτες και προβλήματα στη θέρμανση.

Όπως λέει ο ίδιος οι μαθητές φαίνεται πως έχουν ξεσηκωθεί χωρίς λόγο, ενώ ανέφερε πως πρόκειται για συντονισμένη κίνηση με σκοπό να γίνουν καταλήψεις σε όλο το Νομό.

The post Καταλήψεις σε σχολεία της Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2eqjxpm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου