Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Βραβείο στον Δήμο Ιεράπετρας για τη μελέτη ανάπλασης στο οικόπεδο ΜΙΝΩΣ που βοηθά τη χρηματοδότηση

«Χάλκινο μετάλλιο» για την μελέτη αστικής ανάπλασης στο οικόπεδο Μίνως απέσπασε ο Δήμος Ιεράπετρας στα χθεσινά βραβεία Best City Awards στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα και για επαφές με Υπουργεία για θέματα του Δήμου.

o5-1Ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας, κ Λουτσέτης , μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα για να ενημερωθεί και για τις εξελίξεις της συγκεκριμένης μελέτης για την οποία ο Δήμος Ιεράπετρας ευελπιστεί πως θα καταφέρει να βρει χρηματοδότηση και να ενταχθεί μέσα στις 30 από τις περίπου 60 μελέτες που θα λάβουν χρηματοδότηση. «Το βραβείο, πιστεύω θα δώσει μια ώθηση στη μελέτη,» τόνισε ο κ. Λουτσέτης ο οποίος ανέφερε πως απ’ τη στιγμή που έμαθαν για τη βράβευση ενημέρωσαν το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου και τους ζητήθηκε να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα μόλις γίνει η βράβευση.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την τελετή

Πεζοδρόμηση Κοθρή

Σε ό, τι αφορά την πεζοδρόμηση της Κοθρή στο κέντρο της πόλης, ο κ. Λουτσέτης ανέφερε πως μέχρι την Πέμπτη θα τοποθετηθούν καλυμμένες πινακίδες οι οποίες, από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει το έργο θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία στο κέντρο, αφού ο κεντρικός δρόμος της Ιεράπετρας θα κλείσει. »Πρόκειται για ένα έργο που το ζητούν οι πολίτες της Ιεράπετρας, οι οποίοι θέλουν κι άλλους χώρους για περπάτημα», τόνισε ο κ. Λουτσέτης, προσθέτοντας πως  «η μελέτη είναι ένα μόνο κομμάτι ενός συνολικότερου σχεδιασμού για το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας το οποίο εφόσον βρεθεί η χρηματοδότηση και προχωρήσει θα αλλάξει ριζικά το κέντρο της πόλης προς το καλύτερο.»

The post Βραβείο στον Δήμο Ιεράπετρας για τη μελέτη ανάπλασης στο οικόπεδο ΜΙΝΩΣ που βοηθά τη χρηματοδότηση appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2eqfMTP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου