Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αποχή των εργαζόμενων καθαριότητας στην Ιεράπετρα για τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου

Σε μια συμβολική κινητοποίηση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας με αφορμή τα παράπονα που υπάρχουν για την συμπεριφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Πανταζή, όπως αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Λασιθίου κ. Φραγκούλης. Απορριμματοφόρα και υπάλληλοι δεν δούλεψαν, χωρίς να εμποδιστούν οι υπάλληλοι που χρειάστηκαν για την πολιτική προστασία για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τη βροχή.

Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Ράδιο Λασίθι, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο στους υπαλλήλους απ’ την αρχή που ανέλαβε τα καθήκοντά του. «Δεν μπορώ να πω ότι η συμπεριφορά του είναι κακή καθημερινά, ούτε πως χειροδίκησε, όμως φέρεται με πολύ άσχημο τρόπο που δεν τον έχουμε ξαναδεί από κανένα άλλο αντιδήμαρχο είτε σε αυτή, είτε σε προηγούμενες δημοτικές αρχές. Η αφορμή για τη σημερινή διαμαρτυρία ήταν ο πολύ άσχημος τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε υπάλληλο με την οποία υπήρξε μια διαφωνία σε μια μελέτη.» Ο κ. Φραγκούλης αναφέρει πως ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μίλησε άσχημα, απείλησε και συκοφάντησε την υπάλληλο, της έκοψε μια προγραμματισμένη άδεια την οποία είχε ζητήσει για να πάει σε γιατρό, ενώ της ζήτησε να μετακινηθεί από την υπηρεσία.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, ο οποίος ήταν από καιρό ενήμερος,  και η γενική γραμματέας του Δήμου πήγαν στην ΑΓΡΕΞ και μίλησαν για τα προβλήματα με τους υπαλλήλους. Ο κ. Φραγκούλης ανέφερε πως ο κ. Πανταζής παρότι προσκλήθηκε, δεν πήγε στη συνάντηση στην οποία ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως τέτοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν.

Ο κ. Φραγκούλης τόνισε τέλος πως μετά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν σήμερα η σημερινή διαμαρτυρία δεν θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον.

The post Αποχή των εργαζόμενων καθαριότητας στην Ιεράπετρα για τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2f8vmR9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου