Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Στους δρόμους οι αγρότες σε όλη τη χώρα, κινητοποιήσεις και στο Ηράκλειο

Από σήμερα (Δευτέρα) αρχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες σε όλη τη χώρα και στήνουν τα πρώτα μπλόκα.

Στα «κόκκινα» οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη τη χώρα -και φυσικά στην Κρήτη- αφού από σήμερα (Δευτέρα 23/01) ξεκινούν οι κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από τους αγρότες της Θεσσαλίας οι οποίοι ετοιμάζονται με τα τρακτέρ τους να στήσουν μπλόκα στις εθνικές οδούς.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι αγρότες του Ηρακλείου διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και πλήττουν, όπως αναφέρουν, τον αγροτικό κόσμο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν προ ημερών, ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης. Με το πλαίσιο αιτημάτων μας δε ζητάμε πολλά, μα τα αναγκαία για να μπορούμε να ασχολούμαστε με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να ζουν οι οικογένειές μας υποφερτά.
Ως Αγροτικοί Σύλλογοι που συντασσόμαστε με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων και αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας με παγκρήτιο και πανελλαδικό συντονισμό στην παγκρήτια σύσκεψη στις Αρχάνες, στις 12 Δεκέμβρη, και την πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα, στις 17 Δεκέμβρη, ξεκινάμε τη Δευτέρα 23 Γενάρη με παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου, στις 10:30 πμ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ»

The post Στους δρόμους οι αγρότες σε όλη τη χώρα, κινητοποιήσεις και στο Ηράκλειο appeared first on VOUCHER-ERGASIA.



from VOUCHER-ERGASIA http://ift.tt/2jRVLZi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου