Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζει και τη Δευτέρα το αγροτικό μπλόκο στην Κρήτη με νέο αποκλεισμό της εθνικής

Παραμένουν στο μπλόκο οι αγρότες των Χανίων οι οποίοι με ανακοίνωσή της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλούν σε νέο αποκλεισμό της εθνικής στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια για σήμερα, Δευτέρα :

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΜΕΝΩΝ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΒΑΜΟΥ, ΕΛΟΥΣ, ΚΑΙΝΑΣ, ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΔΑΣ, ΜΕΣΚΛΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΥΘΗΜΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΥΜΑΤΩΝ

Οι αγωνιζόμενοι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που τους ξεκληρίζει.

Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι, ενώ διαβάστηκαν κείμενα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες από εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων.

Τη Δευτέρα 30/1 στις 7μμ καλούνται όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι να δώσουν δυναμικό παρών στο μπλόκο για αποκλεισμό της εθνικής οδού.

Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμηνύουμε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.

The post Συνεχίζει και τη Δευτέρα το αγροτικό μπλόκο στην Κρήτη με νέο αποκλεισμό της εθνικής appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2k7QHOj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου