Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ρεκόρ επισκεψιμότητας μέσα στο Γενάρη για ξενοδοχεία της Κρήτης

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα στοιχεία των κρατήσεων του Ιανουαρίου 2017 για τα ελληνικά ξενοδοχεία με ορισμένες μονάδες στην Κρήτη να σημειώνουν ρεκόρ για την περίοδο αυτή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το HolidayCheck, παρατηρείται και μια μεγαλύτερη αύξηση εσόδων, γεγονός που σημαίνει ότι πωλούνται ακριβότερα πακέτα. Βέβαια λόγω της υπερφορολόγησης, ένα μέρος των αυξημένων εσόδων αφορά αυξήσεις στις τιμές των πακέτων, λόγω φορολογίας.

Πιο αναλυτικά και επειδή τα στοιχεία αυτά αφορούν πραγματικές κρατήσεις και όχι εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε ποσοστό 98% από την Γερμανία την περίοδο αυτή, και ελάχιστα από Πολωνία και Αυστρία, η εικόνα έχει ως εξής:

Οι κρατήσεις τον Ιανουάριο ανήλθαν σε 6.612, σημειώνοντας αύξηση 30% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016. Οι διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο ανήλθαν σε 66.779, σημειώνοντας αύξηση 28% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016, γεγονός που σημαίνει μικρή μείωση των πακέτων από πλευράς παραμονής τα έσοδα τον Ιανουάριο ανήλθαν σε 14,06 εκ. ευρώ , σημειώνοντας αύξηση 42% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016 τα άτομα που αφορούν οι κρατήσεις τον Ιανουάριο ανέρχονται σε 16.272, σημειώνοντας αύξηση 29% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016, ενώ από πλευράς προορισμών Κρήτη, Ρόδος και Κω βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

The post Ρεκόρ επισκεψιμότητας μέσα στο Γενάρη για ξενοδοχεία της Κρήτης appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2kmMHfh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου