Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη 30χρονος για εξύβριση και διαδικτυακές απειλές εναντίον του Π. Πολάκη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 30χρονος που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής, κατηγορούμενος ότι τους τελευταίους μήνες εξύβριζε και απειλούσε, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και την σύζυγο του.

Την σύλληψη του 30χρονου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στο facebook, ο ίδιος ο κ. Πολάκης, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός ευχαριστεί την Αστυνομία, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι η σύλληψη έγινε μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Πολάκης, αναφέρει επίσης το όνομα του άνδρα που συνελήφθη και το ψευδώνυμό του στο facebook.    Η ανάρτηση του Πολάκη (διατηρείται η ορθογραφία, αλλά δεν αναφέρεται το όνομα):

«Πριν λιγο με ενημέρωσαν οτι συνελήφθη το τσογλανι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνυματα σε μενα και στη γυναίκα μου απο τον Αύγουστο και σε αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απο τον οκτωβρη .Ενα ευχαριστω προς τους αξιωματικούς της Ασφαλειας Αττικης που το έκαναν…..και να θεωρήσω οτι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτο συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος ….. ΥΓ πρόκειται για ενα κρυφοφασιστακι ,τριαντάρη ,ονόματι …. που είχε ψευδώνυμο στο fb ….»

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος συνελήφθη το Σάββατο στην περιοχή της Αττικής, χθες ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα σε βάρος του για εξύβριση και απειλή και σήμερα, Δευτέρα, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

The post Συνελήφθη 30χρονος για εξύβριση και διαδικτυακές απειλές εναντίον του Π. Πολάκη appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2kKrgBy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου