Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Iκανοποίηση της ΔΑΚΕ Λασιθίου για την πρώτη θέση στις εκλογές της ΕΛΜΕ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Λασιθίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς της την πρώτη θέση και τρείς (3) έδρες στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου στις 25/01/2017.

Η επιτυχία αυτή της ΔΑΚΕ οφείλεται στην ξεκάθαρη θέση της παράταξης απέναντι στις μνημονιακές επιλογές για την εκπαίδευση και στη σταθερή προσήλωσή της στις αρχές και αξίες του διεκδικητικού, ακηδεμόνευτου και υπεύθυνου συνδικαλισμού, που έχει στόχο την αναβάθμιση του λειτουργήματός μας, με εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, δημιουργικούς και ελεύθερους.

Του συνδικαλισμού που θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την ενότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Δ.Ε., τη σύνθεση των απόψεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων.

Η ΔΑΚΕ αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση από το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί θεωρεί ότι αξιολογήθηκαν θετικά από τους συναδέλφους αφενός οι θέσεις της για τα συμφέροντα του κλάδου και τον τρόπο διεκδίκησής τους και αφετέρου ο τρόπος δράσης των εκπροσώπων της στο απερχόμενο Δ.Σ.

Στο νέο Δ.Σ οι εκπρόσωποί μας θα αγωνιστούν και πάλι για την ενότητα και αποτελεσματικότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων και τη στήριξη των δίκαιων συμφερόντων τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ καθηγητών Ν. Λασιθίου.  

The post Iκανοποίηση της ΔΑΚΕ Λασιθίου για την πρώτη θέση στις εκλογές της ΕΛΜΕ appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2jyKR6D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου