Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκαλείται η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για τη αναισθησιολόγο στην υπόθεση της μικρής Μελίνας

Νέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση της αναισθησιολόγου του Βενιζελείου Νοσοκομείου ,που εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας ,απο τον Άγιο Νικόλαο και η οποία είχε θεωρηθεί υπεύθυνη για την κλοπή ναρκωτικών ουσιών από το Φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η υπόθεση είχε γίνει γνωστή μετά το θάνατο της 4χρονης και για περίοδο 9 μηνών είχε κωλισιεργήσει μεταξύ των γραφείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Υπουργείου Υγείας.

Τώρα λοιπόν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εγκαλούνται από την Πταισματοδίκη Ηρακλείου καθώς θεωρούνται υπεύθυνα για το γεγονός πως δεν επέβαλαν ποινή στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, που όπως είναι γνωστό είναι ανηψιά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη!

Να σημειωθεί πως όταν έγινε γνωστή η υπόθεση και παραπέμφθηκε στο ΔΣ του νοσοκομείου, το οποίο βάσει αρμοδιοτήτων έπρεπε να επιβάλλει ποινή είτε απλής επίπληξης είτε στη χειρότερη των περιπτώσεων χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεσης μισθού, τότε κρίθηκε σκόπιμο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης να μη χειριστεί αυτό την απόφαση αλλά να την παραπέμψει σε μεγαλύτερο όργανο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν το πειθαρχικό συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας.

Το Πειθαρχικό της ΔΥΠΕ δεν συνεδρίασε ποτέ αφού κατουσίαν είχε καταργηθεί και το θέμα παραπέμφθηκε στο καθ ύλην αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο του Υπουργείου.

Αντί λοιπόν να αναγνωριστεί ο χειρισμός που έγινε στην υπόθεση από το ΔΣ που δεν ήθελε επουδενί να ρίξει στα «μαλακά » τη συγκεκριμένη αναισθησιολόγο, έρχεται τώρα ο δικαστής να εγκαλέσει τα 6 μέλη του συμβουλίου να απολογηθούν για το γεγονός πως δεν τιμώρησαν με την προβλεπόμενη ποινή την γιατρό!

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν αναμένεται με ενδιαφέρον η δίκη της Νεκταρίας Πολάκη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της κλοπής και χρήσης ουσιών από μη τοξικομανή άτομο!

πηγή: cretalive.gr

The post Εγκαλείται η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για τη αναισθησιολόγο στην υπόθεση της μικρής Μελίνας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2d8tz0H
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου