Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Πανταζής: Να χρεώσουμε στη ΔΕΗ τα οικόπεδα που χρησιμοποιεί δωρεάν στην Ιεράπετρα

Μιλώντας έξω από το κτίριο του νέου Δημαρχείου κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης για την υποβάθμιση της Αστυνομίας και το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ μίλησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αργύρης Πανταζής και έδωσε ένα στίγμα από τις επόμενες κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Δήμος για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Όπως είπε σε ό,τι αφορά την ΔΕΗ θα γίνει πρόταση απ’ τον ίδιο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να μπεί ένα τέλος στα οικόπεδα που χρησιμοποιεί δωρεάν η επιχείρηση ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση, πράγμα που θα έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από το όφελος που μπορεί να υπολογίζει από το κλείσιμο του γραφείου.

Ο κ. Πανταζής τόνισε πως υπάρχει έτοιμο νομοθέτημα, για να μπει χρέωση, το οποίο έχει παγώσει το ΔΣ Ιεράπετρας, μπορεί όμως ανά πάσα στιγμή με μια απόφαση να το ενεργοποιήσει. Αυτή και άλλες προτάσεις θα συζητηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασιστούν και να επικυρωθούν οι επόμενες κινήσεις.

The post Πανταζής: Να χρεώσουμε στη ΔΕΗ τα οικόπεδα που χρησιμοποιεί δωρεάν στην Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2d7j3pk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου