Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Να μην γίνει απλά το συλλαλητήριο για να εκτονωθεί ο κόσμος»

Τα προβλήματα τόσο της Ιεράπετρας όσο και γενικότερα είναι μεγάλα, δεν είναι καινούρια, πρέπει συνεχώς να ονοματίζονται και να υπάρχει συνολική αντίδραση από όλους, τόνισε στο μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Μαρία Κοτσιφάκη.
Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα, η υποχρηματοδότηση του Δήμου και των Κοινωνικών Δομών οι οποίες κρατούνται με το ζόρι λόγω του φιλότιμου των εργαζομένων.

Όπως ανέφερε η κ. Κοτσιφάκη η υποβάθμιση έχει ξεκινήσει από χρόνια ξεκίνησε με το κλείσιμο της Μαθητικής Εστίας και φτάσαμε ως τώρα με τις συγχωνεύσεις στην Αστυνομία και το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ.

Το αυριανό  συλλαλητήριο, ανέφερε, πολύ καλώς γίνεται, όμως δεν θα πρέπει να είναι μια κίνηση για την εκτόνωση του κόσμου αλλά να έχει και συνέχεια και κάλεσε τον Δήμο να βάλει λεωφορεία και να οργανώσει μεταφορά κόσμου για το συλλαλητήριο των συνταξιούχων που θα γίνει σε οχτώ πόλεις και στο Ηράκλειο στις 6 Οκτωβρίου

Σε ότι αφορά τα προβλήματα της αστυνόμευσης η κ. Κοτσιφάκη ανέφερε πως πέρα απ’ τα προβλήματα των Υπηρεσιών χρειάζεται αντιμετώπιση των αιτιών της εγκληματικότητας. Με τα γενικότερα προβλήματα είναι λογικό η εγκληματικότητα να αυξάνεται, τόνισε.

The post «Να μην γίνει απλά το συλλαλητήριο για να εκτονωθεί ο κόσμος» appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2cUMDfD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου