Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αισιοδοξία για την δίκη αγροτών της Ιεράπετρας για προβληματική ποικιλία ντομάτας

Μια αντιδικία που φτάνει πλέον μια εικοσαετία, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της με την δίκη την Τετάρτη. 22 αγρότες της Ιεράπετρας που είχαν προσφύγει το 1996 στην δικαιοσύνη απέναντι σε εταιρία για προβληματική ποικιλία ντομάτας που δεν μπορούσε να διατεθεί στην αγορά, περιμένουν αύριο την δικαίωση τους μετά και τις αποτυχημένες προσπάθειες για συμβιβασμό με την εταιρία.

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Μ. Καπαράκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει δικαίωση για τους 22 αγρότες, αναφέροντας παράλληλα πως η εταιρία φαίνεται πως δεν έρχεται μόνη της στη δίκη, έχοντας επιστρατεύσει τη βοήθεια της μητρικής εταιρίας αφού το αποτέλεσμα της δίκης ενδέχεται να κρίνει και το μέλλον της.

Απ’ τη πλευρά του Συλλόγου έχει δοθεί κάθε δυνατή βοήθεια στους συγκεκριμένους αγρότες, τόνισε ο κ. Καπαράκης αναφέροντας πως η κάθε εταιρία θα πρέπει να καταλάβει ότι οι αγρότες έχουν δικαιώματα και δεν θα πρέπει να μένουν ξεκρέμαστοι, αναφέροντας ως παράδειγμα μια ανάλογη υπόθεση με προβληματική πιπεριά στην οποία μετά από συνεννόηση βρέθηκε λύση, η εταιρία κατάλαβε το συμφέρον της και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της δικαιοσύνης.

 

 

The post Αισιοδοξία για την δίκη αγροτών της Ιεράπετρας για προβληματική ποικιλία ντομάτας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2do5wgq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου