Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Μαρία Λιουδάκη»

Το Σάββατο 28/1 στις 21:30 στο κέντρο «Κοράλλι» στο Κουτσουνάρι ο Σύλλογός μας καλεί τα μέλη του – και όσους φίλους επιθυμούν να παρευρεθούν – στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Θα προσφερθεί πλήρες μενού που θα περιλαμβάνει: πρώτο πιάτο, σαλάτα, κυρίως πιάτο και φρούτα. Για τα παιδιά μέχρι δέκα ετών θα υπάρχει παιδικό μενού. Η κατανάλωση ρακής, κρασιού και αναψυκτικών θα είναι ελεύθερη.

Κάρτες ενίσχυσης του συλλόγου πωλούνται στην τιμή των 5 ευρώ (με τον αριθμό της κάρτας ενίσχυσης θα κληρωθεί ένα τάμπλετ ανάμεσα σε όσους την αγοράσουν) και όσοι έρθουν στην εκδήλωση θα πληρώσουν στην είσοδο επιπλέον 15 ευρώ το άτομο για την κάρτα εισόδου, την οποία θα δώσουν για να πάρουν το φαγητό τους – δηλαδή συνολικό κόστος 20 ευρώ το άτομο (για παιδιά μέχρι δέκα ετών η κάρτα εισόδου θα είναι 10 ευρώ).

Στην εκδήλωση θα διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί με ζωντανή κρητική μουσική από το συγκρότημα των Μιχάλη Σπυριδάκη, λύρα – τραγούδι, Ντίνου Βασιλάκη και Γιάννη Λιναρδάκη, λαούτα – τραγούδι.

Εκ μέρους του Δ. Σ. του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»

Ο πρόεδρος

Γιάννης Πασπαράκης

The post Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Μαρία Λιουδάκη» appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2jZdTjV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου