Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης στο Καπετανάκειο!

Ο Δήμος Ηρακλείου προχωρά το διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου της αποκατάστασης στο πολύπαθο Καπετανάκειο.

Τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στο πολύπαθο Καπετανάκειο φαίνεται πως θα λυθούν, αφού στις 7 Φεβρουαρίου θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου:

«Σε ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση- διαρρύθμιση 1ου Λυκείου Ηρακλείου (Καπετανάκειο) προσθήκη κατ επέκταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου» προχωρά τώρα ο Δήμος Ηρακλείου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.568.780 ευρώ και αποτελείται από οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή
Υποχρεώσεων, κλπ.) από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, στο πρώην δημαρχείο Νέας Αλικαρνασσού (Αρτεμισίας & Διονύσου 13 Α Νέα Αλικαρνασσός Τ.Κ. 71601), μέχρι τις 02/02/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τα τεύχη έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου (www.heraklion.gr). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων (Διονυσίου 13α, Νεα Αλικαρνασσός) στις 07/02/2017
ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή».

Θυμίζουμε, πως το Voucher-Ergasia.gr είχε κάνει πρόσφατα μεγάλο θέμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στο Καπετανάκειο και είχε προχωρήσει σε αυτοψία (με φωτογραφίες και video) στους χώρους στους οποίους χρειάζονται άμεσα έργα αποκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοίταξε με … Βοήθησε με! Εντυπωσιακό πανό διαμαρτυρίας από τους μαθητές του Καπετανάκειου

To Κτιριακό πρόβλημα του Καπετανάκειου δε σηκώνει άλλες υποσχέσεις! Συνεχίζεται η Κατάληψη των μαθητών

The post Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης στο Καπετανάκειο! appeared first on VOUCHER-ERGASIA.



from VOUCHER-ERGASIA http://ift.tt/2jI7bMF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου