Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Συνεννόηση αγροτών σε επίπεδο Λασιθίου για τις κινητοποιήσεις – Συνάντηση την Πέμπτη στην Ιεράπετρα

Σε επίπεδο νομού Λασιθίου συνεχίζονται οι προσπάθειες για συνεννόηση και κοινή δράση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις που προετοιμάζονται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί στην Ιεράπετρα συνάντηση όλων των αγροτικών Συλλόγων του Λασιθίου, ενώ στη συνάντηση θα προσκληθούν και παραγωγικοί φορείς, συνεταιρισμοί, δημοπρατήρια κλπ για να ακουστούν όλες οι απόψεις.

Παρόντες θα είναι και οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου οι οποίοι έχουν ήδη λάβει απόφαση να κινητοποιηθούν και από σήμερα, Τρίτη, βγάζουν, συμβολικά, τα τρακτέρ τους στην είσοδο του Οροπεδίου.

Όπως τονίζει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μιχαλάκης, η  κίνηση αυτή έρχεται μετά τη συνάντηση στο Τυμπάκι αφού όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα κάποιο σαφές αποτέλεσμα σε επίπεδο Κρήτης και έτσι το Λασίθι θα πρέπει να αναλάβει και  τις δικές του πρωτοβουλίες όπως κάνουν και οι άλλοι νομοί της Κρήτης.

Μετά τη συνάντηση της Πέμπτης ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε πως θα γίνει γενική συνέλευση στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας ώστε να αποφασίσουν τα μέλη και ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας αν και πως θα πρέπει να γίνει η συμμετοχή της Ιεράπετρας στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

The post Συνεννόηση αγροτών σε επίπεδο Λασιθίου για τις κινητοποιήσεις – Συνάντηση την Πέμπτη στην Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2kcmZao
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου