Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΣΕΠ: Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα, σκέψεις για παράταση κάποιων προκηρύξεων!

Προβλήματα παρουσιάζει το σύστημα του ΑΣΕΠ και είναι πολύ πιθανό να πάρουν παράταση κάποιες προκηρύξεις.

Απίστευτο, αλλά… ελληνικό. Την ώρα που πολλοί προσπαθούν να κάνουν αίτηση για κάποιους από τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, το ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής των αιτήσεων του ΑΣΕΠ βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω προβλήματος και είναι πλέον πολύ πιθανό να δοθούν παρατάσεις.

Τρεις είναι αυτή τη στιγμή η προκηρύξεις που «τρέχουν» για τον Ιανουάριο και αναμένεται να πάρουν παράταση.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η μία είναι η 6Κ/2016 θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας 93 θέσεις τακτικού προσωπικού ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ. Βάσει προγραμματισμού οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα ολοκληρωθούν 26 Ιανουαρίου, ενώ οι συστημένες επιστολές με όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν έως την τελευταία μέρα του μήνα (31/01).

Η άλλη είναι η 5Κ/2016, με την οποία θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας 80 θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΤΕ-ΠΕ στην ΕΥΑΘ (Εταιρεία Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης). Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Τέλος, η άλλη είναι η 7Κ/2016 θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας 1666 θέσεις τακτικού προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Νοσοκομεία του ΕΣΥ. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 31 Ιανουαρίου.

The post ΑΣΕΠ: Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα, σκέψεις για παράταση κάποιων προκηρύξεων! appeared first on VOUCHER-ERGASIA.



from VOUCHER-ERGASIA http://ift.tt/2kiqH1r
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου