Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Aπάντηση Καλαντζάκη σε Μαυρομμάτη: Δεν θα επιτρέψουμε ο πολίτης της Ιεράπετρας να αποτελέσει έρμαιο στα χέρια κανενός»

Μετά και τη μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  σχολίασε σε δηλώσεις του τα όσα ανέφερε για το θέμα η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, κα. Μαυρομάτη

Όπως  αναφέρει «Και βέβαια η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει ρόλο και λόγο σε θέματα υγείας και μάλιστα, όταν αυτά  αφορούν δομές που λειτουργούν στα όριά της. Και βέβαια ο Δήμος Ιεράπετρας πρέπει να έχει λόγο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Τα όσα δήλωσε η κα. Μαυρομάτη δείχνουν μονάχα την παντελή έλλειψή διάθεσης συνεργασίας τη στιγμή που οι δεσμεύσεις δεν υλοποιούνται και τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουνε εις βάρος των Ιεραπετριτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας».

«Εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιεράπετρας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε για τον πολίτη της Ιεράπετρας» απαντά ο Δήμαρχος στην κα. Μαυρομάτη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε ο πολίτης της Ιεράπετρας να αποτελέσει σε καμία περίπτωση έρμαιο στα χέρια καμίας διοίκησης, καμίας Κυβέρνησης, καμίας πολιτικής»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

The post Aπάντηση Καλαντζάκη σε Μαυρομμάτη: Δεν θα επιτρέψουμε ο πολίτης της Ιεράπετρας να αποτελέσει έρμαιο στα χέρια κανενός» appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2knBc7R
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου