Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Σοκάρουν οι συνομιλίες του 47χρονου κατηγορούμενου με την 14χρονη στο Facebook

Συνομιλίες που σοκάρουν φαίνεται πως είχε ο 47χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, με την 14χρονη μαθήτρια, και οι δύο από την Ιεράπετρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είναι στη διάθεση του Ράδιο Λασίθι και φανερώνουν σε όλη του την έκταση το μέγεθος μιας υπόθεσης που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας και όχι μόνο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τυχαία όταν συγγενής της 14χρονης, χωρίς εκείνη να αναφέρει κάτι, είδε το πρωί της περασμένης Παρασκευής τα μηνύματα στο κινητό της. Αμέσως ενημέρωσε την μητέρα της κοπέλας, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου έδειξαν τα μηνύματα και ήρθε η άμεση σύλληψη του 47χρονου.

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες μέσω του Facebook που κρατούν περίπου 10 ημέρες ο 47χρονος πιέζει με έντονο τρόπο συναισθηματικά την ανήλικη της ζητά επίμονα με συνεχή μηνύματα να συναντηθούν, είτε σε απομονωμένους δημόσιους χώρους, είτε σε καφετέριες της πόλης, κάτι που, όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικές αρχές, φαίνεται να έχει συμβεί δύο τουλάχιστον φορές. Ο 47χρονος ζητά και μαθαίνει προσωπικά στοιχεία για τη ζωή του κοριτσιού ενώ αντιδρά όταν η 14χρονη αναφέρει στη συζήτηση και άλλα άτομα ή δεν έχει όρεξη να του μιλήσει. Ταυτόχρονα της ζητά να διαγράφει τα μηνύματα για να μην τα δει η οικογένειά της ενώ σε κάποια μηνύματα της ζητάει να γνωρίσει και τις φίλες της.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Ράδιο Λασίθι φανερώνουν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο αλλά και μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα και απαιτείται η επαγρύπνηση του κάθε γονέα.

Στον 47χρονο έχουν ασκηθεί κατηγορίες, κρατείται και θα συνεχίσει την απολογία του την Τετάρτη ενώ η 14χρονη μετά από απόφαση της Εισαγγελίας θα εξεταστεί σήμερα και στο τέλος του μήνα από ειδική ψυχολόγο.

The post Σοκάρουν οι συνομιλίες του 47χρονου κατηγορούμενου με την 14χρονη στο Facebook appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2jmfNdp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου