Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Η επίθεση κατά των Τούρκων στη Συρία - Βίντεο

Η επίθεση κατά των Τούρκων στη Συρία - Βίντεο

Βίντεο από την επίθεση κατά των Τούρκων στη Συρία. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ομάδα Τούρκων στρατιωτών που πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το όχημα τους και έσπευσαν να κρυφτούν σε ένα οίκημα. Και ο βομβαρδισμός συνεχίζεται...

Το βίντεο δείχνει μια ομάδα Τούρκων στρατιωτών που πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το όχημα τους και έσπευσαν να κρυφτούν σε ένα οίκημα. Ο βομβαρδισμός συνεχίζεται ,όπως προκύπτει από τον ήχο του βίντεο.

Σύμφωνα με το militaire.gr, ο αριθμός των νεκρών είναι απροσδιόριστος αλλά σίγουρα μεγάλος. Οι τουρκικές αρχές μιλούν για 22 νεκρούς, το Der Spiegel γράφει για τουλάχιστον 50 και υπάρχουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν λόγο ακόμη και για 100 νεκρούς!

{https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1233168895181283328?s=20}

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, 22 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ από αεροπορική επίθεση των δυνάμεων του Σύρου προέδρου Μπασάλ αλ Ασαντ ανακοίνωσε ο νομάρχης Αντιόχειας.

Ο Τούρκος νομάρχης ζήτησε να μην υπάρξει πανικός ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Επανέλαβε ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα υπό τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιντλίμπ. Στη σύσκεψη που διήρκεσε δύο ώρες συμμετείχε και ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Εξάλλου έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αρχηγό του Καλού κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ η οποία ακύρωσε την επίσκεψή της στο Μπαλίκεσιρ και επέστρεψε στην Άγκυρα.

Επίσης έκτακτη σύσκεψη της κεντρικής επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, συγκάλεσε και ο αρχηγός του κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Σύμφωνα με το CNN o τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε επικοινωνία με τον Γ.Γ του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ. Ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν αναφέρθηκαν στο θέμα του Ιντλίμπ.

  • ΤΟΥΡΚΟΙ
  • ΣΥΡΙΑ
  • ΙΝΤΛΙΜΠ
  • ΒΙΝΤΕΟ


from Ειδησεις https://ift.tt/3a3Vhpw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου