Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Star και ALPHA γίνονται ένα – Ο όμιλος Βαρδινογιάννη αγοράζει πακέτο μετοχών του ALPHA

Τη συνεργασία των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star αναμένεται να ανακοινώσουν οι διοικήσεις των δύο καναλιών σήμερα το απόγευμα.

Η στρατηγική συνεργασία του Alpha με το κανάλι Star πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση που θα δοθεί στη δημοσιότητα περίπου στις 17:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Motor Oil συμφερόντων Β. Βαρδινογιάννη, περνά το 50% των μετοχών του Alpha.

Στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star δεν διευκρινίζουν αν η συνεργασία των δύο καναλιών θα αφορά μόνο διοικητικές υπηρεσίες ή θα επεκταθεί και στο ενημερωτικό πεδίο και στο πρόγραμμα.

Από το καλοκαίρι οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί STAR και ALPHA «συγκατοικούν» με τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού της Αlpha να έχει μεταφερθεί στο κτίριο της Star. Εκτός όμως από τη «συγκατοίκηση» πραγματοποιήθηκε και… μεταγραφή των περισσότερων εργαζομένων από την εταιρεία παραγωγής του ALPHA, την «Plus Productions, στην εταιρεία παραγωγής συμφερόντων STAR, την «Green Pixel Productions». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην εταιρεία παραγωγής του ALPHA παρέμειναν ελάχιστοι εργαζόμενοι.

The post Star και ALPHA γίνονται ένα – Ο όμιλος Βαρδινογιάννη αγοράζει πακέτο μετοχών του ALPHA appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2PBLZdW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου