Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Σπάσιμο στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας

Ένα μεγάλο σπάσιμο στο δίκτυο ύδρευσης στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας, έξω από το ναό του Αγίου Γεωργίου σήκωσε στο πόδι νωρίς το πρωί την υπηρεσία ύδρευσης και βέβαια όλη την περιοχή από τις εργασίες που ξεκίνησαν αλλά και το νερό που κόπηκε στην περιοχή.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Μαστοράκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως με το σύστημα τηλεμετρίας που έχει εγκατασταθεί στα δίκτυα η διαρροή φάνηκε από νωρίς το πρωί και ξεκίνησε η αποκατάσταση από συνεργείο της Υπηρεσίας.

Η παλαιότητα των δικτύων όπως και σε όλο τον Δήμο έτσι και στην Κάτω Μερά είναι ο βασικότερος λόγος που συμβαίνουν τέτοια σπασίματα, όμως η συγκεκριμένη περιοχή έχει το επιπρόσθετο πρόβλημα ότι τα σπίτια δεν έχουν βαλβίδες αντεπιστροφής με αποτέλεσμα τα νερά από τα ντεπόζιτα να επιστρέφουν στο δίκτυο αυξάνοντας πολύ την πίεση, όποτε το πρόβλημα αυξάνεται.

Σήμερα όπως είπε υπάρχουν ακόμα δύο σπασίματα στην περιοχή της Βαϊνιάς, ενώ από τη ζημιά στον Άγιο Γεώργιο η περιοχή υπολογίζεται πως θα μείνει χωρίς νερό περίπου για 3 ώρες από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η επισκευή.

 

The post Σπάσιμο στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2Df3SJq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου