Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Τ.Κ. Μαλών

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Τοπική Κοινότητα Μαλών στις 18 και 19 Ιουλίου 2016 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε σχετικό μήνυμά του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει « ο Δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν αποτελεσματικά στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε την Τοπική Κοινότητα Μαλών.

Πρώτα απ’ όλα την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης και τον διοικητή, αρχιπύραρχο, κ. Γιάννη Μαραγκάκη, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου και τον διοικητή, αντιπύραρχο, κ. Μιχάλη Βασιλάκη, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας και τον διοικητή, αντιπύραρχο  κ. Παναγιώτη Καράμπελα, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου, την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και τον Αστυνομικό Διευθυντή, ταξίαρχο, κ. Μανώλη Περάκη, τον τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, τους εργαζομένους του Δήμου Ιεράπετρας, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Σητείας, τον Δήμο Αγίου Νικολάου,  το Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ), την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Τετρακίνησης 4×4, τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών, την Τοπική Κοινότητα Μαλλών και τις γύρω Τοπικές Κοινότητες,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλών, το Τοπικό Συμβούλιο Πεύκων Δήμου Σητείας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πεύκων, τους κατοίκους της περιοχής και κάθε πολίτη που συνέδραμε για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, φορέων και πολιτών  μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά, αποτρέποντας τα χειρότερα. Προκειμένου να μην κληθούμε ξανά να αντιμετωπίσουμε τέτοιες επικίνδυνες και καταστροφικές καταστάσεις μιας και βρισκόμαστε στο μέσο μιας θερινής περιόδου με ισχυρούς ανέμους και αυξημένα προβλήματα λόγω της έντονης λειψυδρίας του χειμώνα, εφιστάται η προσοχή όλων μας» κατέληξε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.  

The post Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Τ.Κ. Μαλών appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2antPrJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου