Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

«Ξεπέρασαν τους 15.000 οι επισκέπτες στο φετινό Γεραπετρίτικο καρναβάλι»

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση με παρουσία του κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο ήταν η φετινή για το καρναβάλι της Ιεράπετρας που έδειξε πως η πόλη έχει τις προϋποθέσεις για να στηρίξει και κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Τα ξενοδοχεία της πόλης ήταν όλα γεμάτα, λεωφορεία έφτασαν ακόμη και από τα Χανιά και σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α επισκέπτες και ντόπιοι που παρακολούθησαν το φετινό καρναβάλι ήταν περίπου 15 με 18.000 κόσμου.

Ο κ. Γεωργαλάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι θέλησε να ευχαριστήσει τους πολλούς που βοήθησαν την ημέρα του καρναβαλιού για την οργάνωση και την εξυπηρέτηση της διοργάνωσης και βέβαια τον κόσμο που έδειξε ότι η Ιεράπετρα μπορεί να στηρίξει ένα μεγάλο καρναβάλι.

Το κόστος για τις φετινές αποκριάτικες διοργανώσεις μαζί με τα δύο παιχνίδια του κυνηγιού του θησαυρού και τις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης ήταν περίπου 10.000 ευρώ σε ότι αφορά την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ανέφερε ο κ. Γεωργαλάκης, ενώ για το καρναβάλι επιπλέον χρήματα δόθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της πόλης.

Ένα μπάτζετ μεγάλο, τόνισε ο κ. Γεωργαλάκης, όμως με το κέρδος για την πόλη να είναι πολλαπλάσιο. Στόχος πλέον είναι ένα ακόμα καλύτερο και πιο οργανωμένο καρναβάλι την επόμενη χρονιά πάντα με στόχο να γίνει με το πέρασμα του χρόνου η Ιεράπετρα προορισμός για το εορταστικό αυτό τριήμερο.

 

 

 

The post «Ξεπέρασαν τους 15.000 οι επισκέπτες στο φετινό Γεραπετρίτικο καρναβάλι» appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2EF1d8Y
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου