Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στο Ηράκλειο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης διοργανώνει η Γραμματεια Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ και στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης στις 2 Μαρτίου, με αίτημα τους μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Το μόνο αίτημα που μπορεί να ενώσει όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τη σύμβαση εργασίας και να απαντήσει αποτελεσματικά απέναντι σ΄ αυτή την άθλια πραγματικότητα είναι «η άμεση μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που έχουν δουλέψει τα τελευταία χρόνια (πάνω από 25.000) στην εκπαίδευση»! Να μη δεχτούμε καμία απόλυση συμβασιούχου.

Τέρμα η κοροϊδία με την Προσχολική Αγωγή «αλακαρτ»! Εδώ και τώρα Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή για όλα τα νήπια-προνήπια στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο, με όλα τα αναγκαία μέτρα υποδομής, ώστε να μη μείνει κανένα παιδί απέξω.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να νομοθετήσει άμεση εξίσωση  όλων των δικαιωμάτων αναπληρωτών και μόνιμων συναδέλφων. Να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης της καθημερινής διαβίωσης των αναπληρωτών (στέγαση, σίτιση, πάσο κ.ά.), ώστε να μην επαναληφθούν οι απαράδεκτες εικόνες, εκπαιδευτικοί να κοιμούνται στην παραλία και μέσα σε αυτοκίνητα!!»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση



from Cretapost.gr http://ift.tt/2GT5h6l
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου