Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Θετικός ισολογισμός μετά την είσπραξη οφειλών στο Δήμο Ιεράπετρας

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο ισολογισμός του Δήμου Ιεράπετρας για το 2016 στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν μετά τον έλεγχο από ορκωτό λογιστή δείχνουν ότι για την περσινή χρονιά ο Δήμος Ιεράπετρας εμφάνισε πλεόνασμα περίπου 1.200.000 ευρώ απ’ τα οποία όμως, τα μισά σχεδόν αφορούν πλασματικά έσοδα από παλαιότερες επιχορηγήσεις για έργα στο Δήμο τα οποία δεν είχαν καταχωρηθεί ως έσοδα όταν έπρεπε. άρα το πραγματικό πλεόνασμα που εμφανιζόταν στις 31.12.2016 είναι περίπου 600.000 ευρώ.

Ο αντιδήμαρχος της Οικονομικής Υπηρεσίας κα Χατζημαρκάκη μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως ο ισολογισμός δείχνει την καλή πορεία του Δήμου στα οικονομικά τα τελευταία χρόνια και ειδικά την προσπάθεια που γίνεται για την είσπραξη οφειλών από τους Δημότες αφού από κει, όπως ανέφερε έρχεται ο πλεονασματικός ισολογισμός.

Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα πλασματικά έσοδα που καταγράφηκαν και στο φετινό ισολογισμό αφορούν παραλείψεις που είχαν γίνει από το 2003 στους ισολογισμούς, ενώ για το φετινό ισολογισμό ανέφερε πως δεν υπήρχαν ουσιώδεις παρατηρήσεις για διορθώσεις από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών.

 

 

(Visited 9 times, 9 visits today)

The post Θετικός ισολογισμός μετά την είσπραξη οφειλών στο Δήμο Ιεράπετρας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2hItpOF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου