Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Με δύο συγκροτήματα στις 18 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα

Με δύο νεανικά συγκροτήματα τη μέρα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και σχεδιασμό για ποικιλία εκδηλώσεων, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα στην Ιεράπετρα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Μανώλης Γεωργαλάκης, μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για το σχεδιασμό ο οποίος συνεχίζεται, κάποιες εκδηλώσεις όμως έχουν αποφασιστεί.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην εκδήλωση που θα γίνει θα συμμετέχουν δύο νεανικά συγκροτήματα, το ένα μάλιστα με Ιεραπετρίτικη συμμετοχή!

To συγκρότημα Kings

Οι Players στους οποίους συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου από την Ιεράπετρα, και το συγκρότημα των Kings θα είναι αυτά που θα βρεθούν στην Ιεράπετρα με σκοπό να γεμίσει μικρό και μεγάλο κόσμο η κεντρική πλατεία της πόλης.

Η ημερομηνία όπως λέει ο κ. Γεωργαλάκης αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο προκειμένου να συμπέσει με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της πόλης, ενώ κάποιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις προγραμματίζονται να ξεκινήσουν νωρίτερα.

Φέτος υπάρχουν πολλές προτάσεις από φορείς και από ιδιώτες οι οποίες ακόμα σχεδιάζονται προς υλοποίηση τόσο μέσα στην πόλη αλλά και στις τοπικές κοινότητες, ανάμεσα τους και μια πολύ εντυπωσιακή πρόταση την οποία έχουν προτείνει να κάνουν τα σώματα των Προσκόπων και τον Οδηγών της Ιεράπετρας.

Μαζί με αυτά, είναι ακόμα υπό συζήτηση, όπως λέει ο κ, Γεωργαλάκης ο σχεδιασμός του Χριστουγεννιάτικου χωριού το οποίο θα στηθεί και φέτος στην πόλη με στόχο να απλωθεί όσο γίνεται περισσότερο στην πλατεία.

 

The post Με δύο συγκροτήματα στις 18 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2ipImZF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου