Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος για τα δύο αδέρφια στην Κρήτη

Στις 3 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισίρια αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος στην οικογενειακή τραγωδία, που συγκλονίζει ολόκληρη την Κρήτη από το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε ο 28χρονος Παναγιώτης κατέσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας δηλητηριώδεις ουσίες.

Η ταφή των αδερφών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί από τον ίδιο τους τον πατέρα μέσα στο σπίτι τους στα Μισίρια, θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στα Περιβόλια Ρεθύμνου.

Το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο σπίτι των δύο αδερφών, με τον έναν να σφάζει τον άλλον και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, θυμίζει αρχαία τραγωδία, με τραγικές φιγούρες τους γονείς και την αδερφή των δύο παιδιών, οι οποίοι δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμη τη διάσταση της τραγωδίας, που χτύπησε την οικογένεια τους.

Η νεκροψία-νεκροτομή στις σωρούς του 28χρονου Παναγιώτη έχει ολοκληρωθεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία στο άψυχο σώμα του 21χρονουΤόλη.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στο σπίτι της οικογένειας στα Μυρσίνια, ο 21χρονος Τόλης κοιμόταν και ο 28χρονος Παναγιώτης περιφερόταν στους χώρους του σπιτιού.

Τότε ο 28χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα, έπιασε ένα κουζινόμαχαιρο και στη συνέχεια έναν μπαλτά και κατέσφαξε τον αδερφό του, καταφέρνοντας του χτυπήματα στο σώμα.

Αμέσως μετά και συνειδητοποιώντας προφανώς, τι είχε κάνει, κατευθύνθηκε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου κατανάλωσε διάφορες δηλητηριώδεις ουσίες, όπως ποντικοφάρμακο, υγρό μπαταριών, φυτοφάρμακο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σοκαρισμένος ο ηλικιωμένος πατέρας της οικογένειας στη θέα του αιμόφυρτου γιου του πάνω στο κρεβάτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε και τον δεύτερο γιο του να κείτεται στο έδαφος μέσα στην αποθήκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέρφια καβγάδιζαν αρκετά συχνά και οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, καθώς ο 21χρονος σκεφτόταν μαζί με τον πατέρα του να προχωρήσουν στον εγκλεισμό του 28χρονου σε ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν.



from Cretapost.gr http://ift.tt/2AYQwfi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου