Σε ένα μοναδικό γεύμα με γεύσεις που συνδύαζαν Κρητική κουζίνα και gourmet γεύσεις παρακάθησαν δημοσιογράφοι γευσιγνωστικών περιοδικών και στελέχη της Nestlé στην τράπεζα της Μονής Τοπλού. Η εξαιρετική σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου που συμμετέχει στον τελικό του διαγωνισμού San Pellegrino Young chef που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, παρουσίασε πραγματικά εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις.
from ekriti - Όλες οι ειδήσεις της Κρήτης έγκαιρα και έγκυρα με το κύρος του Ράδιο Κρήτη http://ift.tt/2zjTQVL
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου