Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 125 οι θάνατοι μόνο στην επαρχία Χουμπέι - 840 νέα κρούσματα

Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 125 οι θάνατοι μόνο στην επαρχία Χουμπέι - 840 νέα κρούσματα

Άλλοι 25 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, ενώ ο νέος κοροναϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της επαρχίας Χουμπέι, οι οποίες έκαναν λόγο και για 840 νέα κρούσματα ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28 Ιανουαρίου.

Κατά τις αρχές της επαρχίας της κεντρικής Κίνας, ως το βράδυ της Τρίτης 28 Ιανουαρίου είχαν καταγραφεί σε αυτήν 125 θάνατοι και 3.554 κρούσματα του νέου κοροναϊού.

Η επιδημία ιογενούς πνευμονίας ξέσπασε στην πόλη Ουχάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι. Στην πλειονότητά τους, οι θάνατοι και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού έχουν καταγραφεί σε αυτό το αστικό κέντρο, το οποίο αριθμεί περίπου 11 εκατομμύρια κατοίκους.

Εξάλλου, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός των νεκρών εξαιτίας του νέου κοροναϊού σε όλη την επικράτεια της χώρας της Ασίας αυξήθηκε σε 132, ενώ επιβεβαιώθηκαν 1.459 νέα κρούσματα ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανερχόταν σε 5.974 ως το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η Εθνική Επιτροπή Υγεία. Ο αριθμός των ύποπτων κρουσμάτων ανερχόταν σε 9.239, κατά την ίδια πηγή.

Τα στοιχεία αυτά σημαίνουν πως το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό ξεπέρασε αυτόν των κρουσμάτων του Σοβαρού Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου (ΣΟΑΣ).



from Ειδησεις - Dikaiologitika News https://ift.tt/36zjyBH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου