Σύμφωνα με εκτενή μελέτη του Βασιλικού Κολεγίου του Λονδίνου που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology, η κατανάλωση κόκκινου κρασιού σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα παχυσαρκίας και LDL («κακής») χοληστερόλης. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 916 Βρετανές δίδυμες γυναίκες και ανάμεσα στα αλκοολούχα ποτά των οποίων την επίδραση στο εντερικό μικροβίωμα και τη συνολική υγεία μελέτησε η ομάδα των ερευνητών...
from Cretapost.gr https://ift.tt/2tS3XiR
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου