Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ιεράπετρας: Όχι στη λογική του μικρότερου κακού, άκυρο ή λευκό στις εκλογές

Ευχαριστούμε όλους που ενίσχυσαν την Λαϊκή Συσπείρωση Ιεράπετρας και έκαναν το αποφασιστικό βήμα να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είχαν την δύναμη να αντισταθούν στην πίεση των ψεύτικων υποσχέσεων, των συγγενικών και άλλων υποχρεώσεων , των εκβιασμών, των διλημμάτων του μικρότερου κακού.

Ευχαριστούμε και όλους αυτούς που δεν κατάφεραν να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο μας αλλά αναγνώρισαν κατά την προεκλογική περίοδο την τιμιότητά μας, τον ρεαλισμό των απόψεων μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, την αγωνιστική και ανυποχώρητη στάση μας για τα λαϊκά και μόνο συμφέροντα μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο λαός της Ιεράπετρας γνωρίζει πως θα συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών μέτρων που σχεδιάζονται, για να εμποδίσουμε την εφαρμογή τους , για να διεκδικήσουμε μέτρα ελάφρυνσης των λαϊκών οικογενειών , για έργα που προστατεύουν την ζωή του λαού, για ασφαλή σχολικά κτίρια, για τον πολιτισμό , τον αθλητισμό, για αύξηση των εσόδων του Δήμου από τους μεγαλοεπιχειρηματίες και δραστική μείωση των εσόδων από τα λαϊκά στρώματα.

Ήμασταν και θα είμαστε απέναντι και ενάντια σε όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς που μέσα από ίσως διαφορετικούς δρόμους αγωνίζονται για την ανάπτυξη των λίγων που είναι σε βάρος της ζωής και των δικαιωμάτων των πολλών. Έτσι και τώρα στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμε τον λαό της Ιεράπετρας να καταδικάσει αυτές τις δυνάμεις , να απορρίψει την λογική του μικρότερου κακού , να καταδικάσει τους διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής , να μην παγιδευτεί στα παζάρια τους και τις ανταλλαγές ψήφων εκφράζοντας την αντίθεσή του με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο)

Είναι αναγκαίο να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να αλλάξουν οι συσχετισμοί, να δυναμώσουν οι αγώνες για τα δικαιώματα μας , για την ζωή που έχουμε ανάγκη, στους χώρους δουλειάς και κατοικίας , στους χώρους εκπαίδευσης . Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων , να χειραφετηθεί από όλες τις δυνάμεις των αστικών κομμάτων , να βάλει τις βάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία που θα σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι θα του ανήκει και δεν θα γεμίζει τα ταμεία μιας χούφτας κηφήνων καπιταλιστών. Σε αυτόν τον τίμιο και ωραίο αγώνα οι κομμουνιστές είναι μπροστάρηδες μέσα και έξω από τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, την ευρωβουλή, το ελληνικό κοινοβούλιο.

Τελείωσε μια εκλογική μάχη που την δώσαμε με τιμιότητα, με ανιδιοτέλεια, με αυταπάρνηση αλλά κυρίως με την σφραγίδα του κόμματος μας . Έχουμε μια νέα μάχη κοντά που μπορεί να ανοίξει ρωγμές σε αυτό το σάπιο και βάρβαρο σύστημα που εφαρμόζουν στην χώρα μας όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν είτε είχαν την ταμπέλα της ΝΔ, ή του ΠΑΣΟΚ και τώρα ΚΙΝΑΛ, σε συγκυβερνήσεις με λοιπά αστικά κόμματα . Στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο καλούν τον λαό και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα όποια μάσκα κι αν βάζουν.

Καλούμε τον λαό να συμπορευτεί στις επόμενες εκλογές με το ΚΚΕ ακόμη κι αν διαφωνεί με την προοπτική που βάζουμε. Μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές μπορεί να φοβίσει τους κυβερνώντες , να εμποδίσει ή ακόμη και να ανατρέψει αντιλαϊκά μέτρα και μεταμνημόνια, να αναγκάσει την υποχώρηση της ενίσχυσης των μεγαλοεπιχειρηματιών. Η μόνη ψήφος για την οποία δεν έχει μετανιώσει ούτε θα το μετανιώσει ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο άνεργος, η νεολαία, οι γυναίκες.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Λαϊκή Συσπείρωση Ιεράπετρας

The post Λαϊκή Συσπείρωση Ιεράπετρας: Όχι στη λογική του μικρότερου κακού, άκυρο ή λευκό στις εκλογές appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://bit.ly/2QxyTw6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου