Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Μετά την κλοπή συνεχίζονται οι επιθέσεις σε καταστηματάρχη στην Ιεράπετρα που ζητά προστασία

Η χθεσινή κλοπή σε κατάστημα στην πλατεία της Ιεράπετρας δεν ήταν η πρώτη και όπως φαίνεται ούτε και η τελευταία φορά που συγκεκριμένος άνθρωπος απασχολεί τις αρχές και δημιουργεί πολλά σοβαρά προβλήματα σε καταστηματάρχες της πόλης.

Όπως γράψαμε και χθες, αλλά και στο παρελθόν στο Ράδιο Λασίθι, ένας Ιεραπετρίτης έσπασε τα ψυγεία από cafe στην πλατεία παίρνοντας αναψυκτικά αξίας άνω των 100 ευρώ, αυτό μάλιστα δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό των ημερών αφού την προηγούμενη ημέρα, την Τρίτη, είχε κλέψει και ένα περίπτερο μέσα στην Ιεράπετρα,. Οι κάμερες που τον κατέγραψαν να ανοίγει τα ψυγεία τα ξημερώματα της Τετάρτης, οδήγησαν στη σύλληψή του, όμως εκεί δεν έληξαν τα πράγματα.

Ακολούθησε μια επίσκεψη σε Νοσοκομείο υπό την επιτήρηση Αστυνομικών, όπου και εκεί υπήρξε παραβατική συμπεριφορά, και στη συνέχεια ο συγκεκριμένος μετά την απολογία του αφέθηκε για άλλη μια φορά ελεύθερος.

Τα πράγματα δεν έληξαν εκεί όμως, αφού σήμερα το πρωί ο καταστηματάρχης, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση για όσα έχουν  πηγαίνοντας να ανοίξει το κατάστημά του βρήκε τις τζαμαρίες του γεμάτες σπασμένα αυγά.

Ο ίδιος και η οικογένειά του ζητούν άμεσα προστασία από τις αρχές με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος Ιεραπετρίτης καταφέρνει διαρκώς να κυκλοφορεί ελεύθερος παρά την παραβατική συμπεριφορά του και οι ίδιοι φοβούνται για την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και την επιχείρησή τους.

 

The post Μετά την κλοπή συνεχίζονται οι επιθέσεις σε καταστηματάρχη στην Ιεράπετρα που ζητά προστασία appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://bit.ly/2ww9pG4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου